Partner voor het outsourcen van projecten & personeel in de dierenbranche

Assisi is binnen de dierenbranche het bureau om uw projectorganisatie en personeelsbemiddeling (vast en tijdelijk) aan uit te besteden. Bent u op zoek naar praktische (tijdelijke) projectondersteuning bij service programma’s, de verzorging van nascholingen, trainingen of congresorganisatie?  Of heeft u wensen op het gebied van personeelsbemiddeling zoals het uitbesteden van de tijdrovende werving & selectie procedure in de zoektocht naar kundig personeel? Een personeelsaanname stop? Een drukke (pilot) periode in verband met een productintroductie in aantocht? Of verlangen uw vaste medewerkers in het weekend naar minder werk?
De combinatie van de twee diensten levert al ruim12 jaar branche breed een prachtige synergie op waar wij trots op zijn! Een goed voorbeeld daarvan is onze specialisatie; Fieldmarketing. Hierbij zetten onze SEU-opgeleide vakmensen op kantoor deskundige merkambassadeurs in om de zichtbaarheid van uw product op de plaats waar het wordt aangeboden te vergroten. Projecten kunt u ‘van kop tot staart’ geheel op maat aan Assisi outsourcen. 
Wij geloven er in dat je dat moet doen waar je goed in bent. Het vaststellen van kwaliteiten van mensen en het inzetten van deze kwaliteiten op de juiste plek is een kerntaak van Assisi. Wij doen dat in een branche waar wij door ons DNA, met passie in werken vanuit onze missie dat kunde, eenvoud en aandacht leiden tot een bijdrage aan uw core business en verantwoord dierenbezit! Als professionals zetten wij ons graag met verve voor u in, Betrokken, Betrouwbaar, daar staan wij voor!